Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8:00-20:00 )
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.07.2022
Mapová aplikace zdravotnických zařízení
Na mapovém portálu Středočeského kraje je k dispozici nová mapová aplikace Zdravotnictví. Aplikace nabízí základní přehled o zdravotnických zařízeníc... číst celé
19.07.2022
Těžce popálenou ukrajinskou holčičku uzdravili a pouští z nemocnice
Ještě před třemi měsíci nebylo jisté, zda dívka Julie, která na Ukrajině utrpěla popáleniny třetího stupně na šedesáti procentech těla, přežije. Tehdy... číst celé
21.06.2022
Plánovaný postup vlády ve zdravotnictví
Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek a náměstek Jakub Dvořáček představili zdravotní priority a akce během českého předsednictví Ministerstv... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Rozsah nabízených pomůcek
01.06.2022 Repom.cz
Rozsah nabízených pomůcek
Nevedeme ortézy, obinadla, bandáže, stahovací punčochy, sádry,... číst celé
Proč jsme levnější než charita
11.03.2021 Repom.cz
Proč jsme levnější než charita
Pokud srovnáte ceny a kvalitu zdravotních pomůcek, jsme většinou levnější než charita. Především na půjčovném se dají ušetřit nemalé peníze. Proč tomu... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rozsah nabízených pomůcek
01.06.2022 Repom.cz
Rozsah nabízených pomůcek
Nevedeme ortézy, obinadla, bandáže, stahovací punčochy, sádry,... číst celé
Proč jsme levnější než charita
11.03.2021 Repom.cz
Proč jsme levnější než charita
Pokud srovnáte ceny a kvalitu zdravotních pomůcek, jsme většinou levnější než charita. Především na půjčovném se dají ušetřit nemalé peníze. Proč tomu... číst celé
Kde nás najdete

STRAŠNICKÁ 1202/23

102 00 PRAHA

Po telefonické domluvě

vyzvednutí NON-STOP 7 dní v týdnu

Kontakty
Logo
David Řepka
(Po-Ne, 8:00-20:00 )
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz